De Werkwijze

Een coachsessie bestaat uit een serie gesprekken van 60 minuten om een  doelstelling of hulpvraag op papier te zetten. Deze is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en gericht op het behalen van jouw doelen.

 

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek maken we kennis en is het belangrijk dat er een klik is. Een sessie slaagt namelijk alleen als er een wederzijdse klik is. Van te voren vraag ik om een anamnese formulier in te vullen en deze uiterlijk 2 dagen van te voren mij te mailen. Bij het eerste gesprek staat jouw leerwens centraal: waar sta jij nu en waar wil je heen.

Individuele coachgesprekken

In de opvolgende coachgesprekken ga je aan de slag met wie je bent als persoon. Welke invloed hebben patronen in jouw leven en hoe kan ik die patronen doorbreken? We bespreken privé situaties, gebeurtenissen op het werk, uit jouw leven en onderzoeken waar je tegen problemen aan loopt. In de gesprekken zal ik ook regelmatig een spiegel voorhouden en mijn bevindingen delen. Pas als je weet wie je bent kan je met je zelf aan de slag je krijgt inzicht in jouw persoonlijkheid door moeilijk te doorbreken gedragspatronen te identificeren. Samen gaan we aan de slag om de inzichten daadwerkelijk toe te passen.

Reflectie & evaluatie

We bespreken regelmatig het effect van het coaching traject. Ben jij echt voelbaar bij jou doelen gekomen? Wat heb je daadwerkelijk structureel aangepakt. En hoe blijf je verbetering toepassen. Welke signalen zijn voor jou belangrijk om zelf de regie te borgen en te herpakken.

De ervaring leert dat korte gerichte sessies de kwaliteit van leven verhoogt bij mij dus geen eindeloze sessies.

Gratis kennismakingsgesprek