Wie ben ik?

Ik ben Shirley van Dekken 34 jaar oud. Ik ben gediplomeerd hormoon coach. Ik begeleid mannen en vrouwen die willen afvallen en hun  leefstijl willen veranderen. Ik woon samen met  mijn zoontje van 6 jaar en onze twee schattige chihuahua’s in Opende

In 2011 zette ik als leerling verzorgende  mijn eerste stappen in de gezondheidszorg. En al snel wist ik ‘hier ligt mijn passie”.
Ik werk parttime als verzorgende in een verpleegtehuis dit doe ik nu al 10 jaar.

In 2019 ben ik plotseling heel erg ziek geworden en kreeg ik een bloed vergiftiging. Na een lang ziekenhuis opname en een jaar van herstel, ben ik mij gaan verdiepen in gezonde voeding. Ik hield lang last van vage klachten. En had het idee dat ik nooit weer de oude zou worden.

 

Na mijn ontslag uit het ziekenhuis dacht ik we gaan gewoon weer verder, helaas gaf mijn lichaam aan dat ik er absoluut nog niet klaar voor was. Ik kreeg chronische hoofdpijn en was ineens allergisch voor bepaalde voeding.

Na vier maanden en veel ziekenhuis onderzoeken. Was ik er echt klaar mee en ben ik mij zelf gaan verdiepen in mijn leefstijl wat ik eet en  hoe ik mijn gewoontes kan doorbreken,  en terug kan gaan naar de bron.

Na veel onderzoek naar leefstijl en voeding en wat voor mij belangrijk was heb ik mij zelf weer terug gevonden.

Zodoende is mijn interesse voor voeding en leefstijl ontstaan. Mijn wens was om daar ooit iets mee te gaan doen. Toen die gelegenheid zich voordeed, ben ik de opleiding hormoon coach  gaan volgen en heb daar geen spijt van.

Door mijn brede ervaring in de gezondheidszorg, aangevuld met mijn opleiding hormoon coach  kan ik u goede adviezen geven over gezonde voeding en leefstijl en de gezondheidswinst die dat met zich meebrengt.

Gratis kennismakingsgesprek